Flickr видаляє авторизацію через Facebook і Google

Flickr видаляє авторизацію через Facebook і Google

За два тижні неможливо буде увійти на Flickr, використовуючи свій аккаунт Facebook або Google. Команда Flickr.com повідомила сьогодні, що з 22 липня 2014 року авторизуватися на сайті під стороннім акаунтом можна буде, тільки використовуючи Yahoo.

Щоб створити обліковий запис Yahoo, перейдіть за цим посиланням , яке люб'язно пропонує Flickr.

Щоб прочитати докладні пояснення та інструкції щодо використання Yahoo на сайті Flickr.com, можна перейти за цим посиланням .

«Ми цінуємо ваше розуміння під час цього переходу. Дякуємо за те, що є частиною спільноти Flickr!» — пише команда найбільшого фотохостингу.

Різні дописи блоґа